Uudiseid mängumaailmast !

  • IELLO-lt tulemas uus Dexterity tüüpi mäng Pingo Pingo
  • 2015. aastal peaks Euroopasse naasema selline tore deduktsiooni ja salajaste rollide mäng nagu Good Cop Bad Cop
  • Varsti on algamas Kickstarterid mängudele Exodus: Proxima Centauri koos expansioniga , Age of Empires III – mõlemad mängud on väga head, populaarsed. Esimene on 4X ehk siis ulatuslik kosmose-temaatiline impeeriumi ehitamine. Selle mängu kohta öeldakse “Light Twilight Imperium”, kuna ta ei ole NIIIII SUUUUUUR ja ÜÜÜÜÜRATULT PIKKKKKK .
    Teine mäng on olemas meie kollektsioonis ja on suurepärane Worker Placement mehaanikaga mäng, kus iga “tööline” omab erivõimeid. See mäng on minu (Ilja) TOP8 . Olen ülimalt õnnelik, et tehakse reprint. Uue versiooni kujundus peaks olema märgatavalt parem, seega olen valmis toetama projekti. Loodan, et teie ka 😉

Natuke ka meie kollektsioonist:

Nimelt on kollektsioonist läinud suur hulk mänge (Runewars, Civilization, D-Day Dice, Voluspa jne jne). Kõik need mängud on head ja meie poolt heaks kiidetud, aga suurema kollektsiooni ja vähese vaba aja kombo negatiivne pool on see, et osad mängud lihtsalt ei jõua lauale. Mõnel häda see, et kestab liiga kaua, teisel see, et maitse muutub või maitsed on erinevad jne jne.

Pole hullu, meie kollektsioon hakkab jälle ajapikku suurenema. Viimastest ostudest võib ära märkida: Patchistory, Panamax, Dungeon Petz, Ancient Terrible Things, Alien Frontiers, Orleans. Kaks mängu tulemas sel aastal ka Kickstarteri projektidest: Fidelitas ja Viceroy.

Üritan anda aegsasti teada headest Kickstarteri projektidest, et te saaksite ka võimaluse korral osaleda 🙂
Samuti üritame tekitada rohkelt arvustusi, et saaksite otsustada mõne mängu kasuks 😛

Uudiste rubriik jätkab “kord nädalas” suunda.
Peatse “kohtumiseni” !
Ilja

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s