Uudiseid mängumaailmast – 23.02.2015

Hei-hei!

Seekord on uudiseid vähe.

Ennekõike kuulsin, et KEEGI sai õigused teha filmi Kataani Asustajate lauamängu ainetel. Mis sellest välja tuleb? Ei tea, mina igatahes seda ei pooldaks.

Mysteriumi inglise keelne versioon õigemini selle karp peaks välja nägema u. selline:

pic2402943_md

Mice and Mystics maailm laieneb. PHG kuulutas välja uue mängu Tail Feathers. Kuulujuttude järgi on see õhuvõitluse mäng. Näeb äge välja:

pic2420115_mdpic2420112_mdpic2420109_md

Inglise keelne versioon mängust Elysium peaks jõudma poodidesse selle aasta aprillis. Tegemist on kreeka mütoloogial põhineva kaardimänguga, kus mängijad koostavad kombosid kaartidest (kangelased, müstilised olendid, maagilised relvad jne) ja üritavad teenida rohkem kulda ja võidupunkte. Kõrvalt vaadates on tegemist elegantse ja paljulubava mänguga. Ootan huviga ! Olen kindel, et olen üks esimesi, kes selle mängu Eestisse toob. Vähemalt siiani oli plaan osta see niipea kui see on väljas 🙂

pic2203147_md

Meie isiklik kollektsioon täienes pärast Stockholmi, kus käisime kahes poes: SFBOK  ja Dragon’s Lair

Ostetud sai lihtne “programming” mehaanikaga perekas River Dragons
Kahe mängija kauplemismäng Asante
Huvitav, kergemapoolne “Bluffing” mäng Sheriff of Nottingham
Ja kiire täringuveeretamise mäng Sushi Dice
Samuti tuli postiga egiptuse mütoloogial põhinev sõjamäng Kemet

UUS RUBRIIK!!!
MÄNGUD, MIDA SOOVITAB WÜRFEL:
Tooks välja 2 mängu, mida ma isiklikult soovitaks. Tegemist on ka mängudega, mis ei pruugi olla iga mänguri kollektsioonis.
pic2075830_md
1) Sheriff of Nottingham – Tegemist on bluffimänguga, kus igas raundis on üks mängija sheriff ja teised on kaupmehed, kes üritavad kaupa linna tuua. Kuna kaupmehed tahavad teenida rohkem raha, siis üritavad nad sisse tuua ka mittelegaalset kaupa (mõdu, gouda juust, siid). Igal raundil panevad mängijad väikestesse riietest kotikestesse kaupa, teistele muidugi ei näita. Siis annavad nad kotikesed sheriffi-mängijale ja peab ütlema, mis neil kotis on. “Legaalselt” saab sul kotis olla 1-5 ühte sorti kaupa. Nüüd mänguvõlu seisnebki selles, et sheriff ei pruugi kõiki usaldada. Mõni võis äkki panna mittelegaalset kaupa kotikese sisse ja valetas, et tal seal kõigest 4 õuna. Mängus on kauplemist ja altkäemaksu ja bluffimist, aga väga kergel ja humoorikal kujul.
Mäng ei kesta kaua, ei maksa palju ja näeb laua peal lahe välja. Kellele meeldivad bluffimismängud: uurige!!!
pic1961827_md
2) Castles of Mad King Ludwig – tegemist on Suburbia-laadse mänguga, kus me üritame ehitada oma hullumeelse lossi erinevate käikude ja ruumidega. Ehitamisel saad punkte, kel kõige rohkem on võitnud. Huvitavamaks teeb mängu see, et igal raundil on keegi meist “Master Builder”, kes sorteerib ruume hinna järgi. Pärast seda ostavad kõik neid ruume ja raha läheb talle. Tuleb kasutada nutikust ja leida optimaalne hind iga ruumi jaoks, et seda ikka ostetaks ja sa saaksid selle eest raha. Laua peal näeb üsna äge välja. Võtab paar tundi aega, hind üsna krõbe (ca 45€). Sellegi poolest on tegemist väga toreda mänguga, uurige!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s