Varsti Essenisse!

Spiel-10-in-Essen-internationale

Mõni fakt Essen Spiel kohta (toimub 8.10.15-11.10.15): selle aasta Essenis peaks olema 900 eksponeerijat 40st erinevast riigist. Oodatakse u. 160 000 külalist. Samuti on avatud uus saal nr. 7 ja tänu sellele on messi üldpind tõusnud 58 000m2-lt 63 000m2-le. Päris lahe. Arvatavasti tahetakse teha maailmarekordit: 1000 mängijat korraga mängimas Catani.
Ma ei tea palju oli eelmine aasta, aga see aasta on Esseni oksjonil – Essen 15 Oksjon – 110 lehte ja 2744 mängu müüki pandud. Vapustav! 
Essen Preview – Ülevaade Esseni debüütidest – koosneb 25st leheküljest ja hetkel on 610 kannet. Need puudutavad enamasti kas EU debüüte või üleüldse maailmadebüüte. Muidu aga müüakse ka juba välja tulnud mänge ja usun, et see valik Essenis on see aasta vähemalt sama suur kui eelmine.
Neile, kes lähevad Essenisse soovitan vaadata sellist nimekirja – Mängude eeltellimused

Würfel Reviews:

Meie enda Geeklist – Mängud, mis meid Essenis huvitavad – täieneb vähehaaval. Kõiki mänge sellest nimekirjast kindlasti ei osta, aga üritame paljusid neist näha/proovida/katsuda. Sel aastal seame arvatavasti uue rekordi enda jaoks tuues Eestisse u. 30 uut mängu/lisa.
Võtame kaasa terve varustuse: kaamera, 2 mikrofoni, lisaakud ja SD mälukaardid. Milleks? Pärast Essenit hakkavad ilmuma inglise keelsed videod, uudised/arvustused, intervjuud mänguloojatega. Samuti üritame leida seal internetivõimaluse ja kasutada Twitterit ja Instagrami (inglise keeles). Kes tahab jälgida meid ühes või teises kohas, siis minge esilehele ja paremal pool näete LINKS TO ENGLISH CONTENT. Klikkige vastavale ikoonile ja satute õigesse kohta.
Pressipääsmed teevad meie elu palju lihtsamaks ja me saame näha ja suhelda väga paljude huvitavate inimestega!
IMAG0542

Meie suundume Essenisse juba 6. oktoobri õhtul, kuna tahame jõuda pressikonverentsile, mis toimub 7. oktoobril.
Kui teil on mõni kindel mäng, mille kohta tahaksite rohkem infot, pilte, siis kirjutage siia kommentaaridesse või Facebooki ja me üritame leida aega ja uurida mängu Essenis. Väga kindlat lubadust kahjuks anda ei saa, kuna aeg on siiski limiteeritud. Aga me anname endast parima!
Kui teil tekkis veel mingeid küsimusi, siis kirjutage samuti kas siia kommentaaridesse või Facebooki. Igasugused küsimused ja arvamused oodatud.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s